[rt-users] Configure options for setting directories not working for me

agentc0re agentc0re at gmail.com
Tue Feb 10 12:06:35 EST 2009


So I am building RT with the following configure options.
./configure \
        --prefix=/usr \
        --libexecdir=/usr/libexec/rt \
        --sysconfdir=/etc/rt \
        --datadir=/srv/www/htdocs/rt \
        --localstatedir=/var \
        --mandir=/usr/man \
        --docdir=/usr/doc/$PRGNAM-$VERSION \
        --build=$ARCH-slackware-linux \
        --with-db-type=mysql \
        --with-web-user=apache \
        --with-web-group=apache

When i do a 'make install DESTDIR=/tmp/rt' The only root folder is /usr and
everything is inside of that.
I would think that i should have /usr, /etc,/var and /srv showing up as root
directories.  Maybe i am misinterpreting the documentation?  IE:
"--sysconfdir=DIR       read-only single-machine data [PREFIX/etc]".  The
[PREFIX/etc], does that mean no mater what i set as the "sysconfdir" that it
will always go in what's defined as the prefix?

The other question i have is about all the HTML files under the share dir. 
If i wanted to put them in the actual webdir, is what i have defined the
correct way to do that(--datadir=/srv/www/htdocs/rt \)?

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Configure-options-for-setting-directories-not-working-for-me-tp21938116p21938116.html
Sent from the Request Tracker - User mailing list archive at Nabble.com.




More information about the RT-Users mailing list